ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Γίνε μέλος σήμερα και ξεκίνησε να κερδίζεις από τις αγορές σου και να ανακαλύπτεις τον υπέροχο κόσμο της Ομορφιάς !Κάντε την εγγραφή σας στο aloe vera forever.gr & απολαύστε μοναδικά προνόμια! 

Ενημέρωση: Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής Μέλους Οnline, θα πρέπει να συνοδευτεί μετά την εγγραφή μια πρώτη παραγγελία προϊόντα της επιλογής σας (minimum: 55€) ( NDP ΤΙΜΗ ) – 15%. Από της αναγραφόμενες τιμές καταλόγου
 

Επιλέξτε για εγγραφή μέλους απο Ελλάδα η Κύπρο ! 

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ελλάδος 


https://foreverliving.com/?store=CYP&language=el&distribID=300000058256&joinNowPopup

Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους Κύπρου 


Με το πακέτο αυτό θα μπορείτε στο εξής να αγοράζετε τα προϊόντα της Forever σε τιμές χονδρικής ξεκινώντας από το 15% με τη δυνατότητα να φτάσετε έως & το 35%.


Έτσι θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από την πώληση των προϊόντων ή απλά να σας βγαίνουν πιο οικονομικά τα προϊόντα προσωπικής σας κατανάλωσης. Θα μπορείτε αν θέλετε να παραγγέλνετε τα προϊόντα σας απευθείας από την Forever χωρίς να έχετε εμάς ως μεσάζοντες.


Με το πακέτο αυτό επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να προτείνετε την επιχειρηματική δραστηριότητα της Forever και σε άλλους ανθρώπους κι έτσι σταδιακά να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα ανεξάρτητων συνεργατών.


Καθώς θα αναπτύσσετε την επιχείρησή σας θα μπορείτε να κερδίζετε ποσοστά επί των πωλήσεων της ομάδας σας τα οποία πληρώνονται μηνιαίως από την Forever σε μορφή δικαιωμάτων & μπόνους παραγωγής.