Forever|Μάρκετινγκ|Κερδίσετε Χρήματα|Υποστήριξη Επαγγελματική.

Η Forever Living ιδρύθηκε το 1978 στο Scottsdale της Αριζόνα.Από τη διεθνή έδρα της , ο Rex Maughan,ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, διευθύνει επιχειρήσεις παγκοσμίως.Η Forever Living είναι μια πολυεθνική εταιρεία που είναι παρούσα σε περισσότερες από 170 χώρες χάρη στους ικανοποιημένους καταναλωτές της που κάνουν γνωστά τα προϊόντα της, με σχεδόν 40 χρόνια ιστορίας.

Κατασκευάζουμε και πουλάμε 220 αποκλειστικά προϊόντα για την ευημερία σας, με βάση ένα από τα πιο αγνά δώρα της φύσης το φυτό Aloe Vera. Η μοναδική επιχειρηματική μας ευκαιρία πληρώνει ανθρώπους σαν εσάς απλά για να μοιραστείτε τα προϊόντα μας με άλλους.Περισσότεροι από δώδεκα εκατομμύρια διανομείς σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει πόσο ισχυρή είναι η ευκαιρία μιας ζωής με τη Forever Living. Εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν πιο ικανοποιητική, υγιή ζωή και οικονομική ελευθερία χάρη σε μια μικρή επιχείρηση που ξεκίνησε με ένα μόνο όνειρο.Στη Forever Living, πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη κληρονομιά μας είναι αυτό που κάνουμε για τους άλλους και πώς το κάνουμε.

Δεχόμαστε βιώσιμες πρακτικές που μας επιτρέπουν να δουλεύουμε σε αρμονία με τη γη, αφήνοντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον στα παιδιά μας. Η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον είναι πολύ περισσότερο από το καθήκον μας είναι πραγματικά η χαρά μας.Από την αρχή, είχαμε το μέγιστο σεβασμό στη φύση. Ενώ πάντα είμαστε περιβαλλοντικά συνειδητοί, θέλαμε να είμαστε υπεύθυνοι. Η πρόκλησή μας να είμαστε φιλικότεροι προς το περιβάλλον δεν βασιζόταν στα ακόλουθα μυρμήγκια ή στους φιλαρμονικούς κριτικούς. Το κάνουμε αυτό γιατί είναι το σωστό πράγμα. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που καυχώνται για ελάχιστες αλλαγές μόνο και μόνο για να συμβαδίσει με τις περιβαλλοντικές τάσεις, αξιολογήσαμε τις πρακτικές μας, έκανε ένα σχέδιο για την καλύτερη τους εαυτούς μας και την πιστοποίηση Προσπάθησε του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης-ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των εταιρειών.

Το 2006 δρομολογήσαμε ένα επίσημο πρόγραμμα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για να διεγείρουμε τον εαυτό μας να κάνει περισσότερα. Το τεκμηριωμένο μας Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14000 και διατηρήσαμε αυτή την πιστοποίηση κάθε χρόνο από τότε. Ορίσαμε δύο τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε: την παραγωγή αποβλήτων και την αξιοποίηση των αποβλήτων. Από τότε που ξεκινήσαμε την παρακολούθηση της πορείας μας, μειώσαμε τα απόβλητά μας κατά 50% και αυξήσαμε την ανακύκλωσή μας από 26% σε 61%. Ενώ είμαστε περήφανοι για την πρόοδο αυτή, δεν επιβραδύνουμε. Συνεχίζουμε να προχωρούμε και να προκαλούμε τον εαυτό μας να κάνουμε περισσότερα.

Το καθαρό αποτύπωμα άνθρακα της Forever Living είναι ένα καθαρό θετικό αποτέλεσμα στο περιβάλλον. Όταν πρόκειται για την αποτελεσματικότητα της μετατροπής του CO2 σε οξυγόνο, 20 φυτά αλόης είναι ίσα με ένα δέντρο. Με πάνω από 40 εκατομμύρια φυτά Αλόης Βέρα στις φυτείες μας, aloe vera φυτείες μας, ποιος καθαρίζει τη γη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 ετησίως.

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που εκθειάζουν την περιβαλλοντολογική τους συνείδηση για να ελαχιστοποιούν τις οικολογικές προσαρμογές προκειμένου να συμβαδίσουν με τις τάσεις που επικρατούν σχετικά με το περιβάλλον, η Forever Living αξιολογεί συνεχώς τις πρακτικές που ακολουθεί ώστε να τις βελτιώνει σε τακτική βάση. Γιατί; Διότι πιστεύουμε ότι αυτό είναι το σωστό.Η περιβαλλοντική μας συνείδηση, έχει κάνει, ήδη, μια καλή αρχή, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά Aλόης Βέρα, τα οποία καλλιεργούνται στη Δομινικανή Δημοκρατία και στις φυτείες του Τέξας. Κάντε τον υπολογισμό! Όταν γίνεται η μετατροπή του διοξειδίου του άνθρακα (CO2 ) σε οξυγόνο, 20 φυτά Αλόης μπορούν να μετατρέψουν το ίδιο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα (CO2 ) σε οξυγόνο όπως ένα δέντρο. Άρα, μόνο από την Αλόη, η Forever Living καθαρίζει τον πλανήτη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε πλανήτη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]