Επενδύστε Στο Μέλλον Σας Μέσα Από Συναρπαστικές Εκδηλώσεις

 • Tα κίνητρα της Αloe Forever Συναρπαστικές εκδηλώσεις Εταιρείας !! 
 • Το Marketing Plan της Forever χαράζει μια ξεκάθαρη πορεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας προς την επιτυχία και αποτελεί τη βάση για να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις στα εκάστοτε Κίνητρα.

 • Μάθετε από τους ειδικούς. Δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο υποστήριξης. Γίνετε οι καλύτεροι στις παρουσιάσεις γνωριμίας με τα προϊόντα. Συμμετέχοντας σε αυτές τις παγκόσμιες διοργανώσεις, αλλά και σε τοπικές εκδηλώσεις, θα εξελιχθείτε σε έναν ακαταμάχητο ηγέτη. Θα γευτείτε αποτελέσματα από αυτή την επένδυσή σας που μέχρι τώρα δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

 • Tα κίνητρα της Forever έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μία επιτυχημένη επιχείρηση και να σας διδάξουν τις σωστές τεχνικές έτσι ώστε όλα να είναι εφικτά. Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις για κάθε κίνητρο ξεχωριστά, μελετήστε τους κανονισμούς και κερδίστε επιπλέον εισόδημα, δώρα και ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

 • Βάση της νέας αλλαγής στην Πολιτική, για το κίνητρο του Eagle Manager και του Chairman’s Bonus, κάθε νέα σας εγγραφή υπολογίζεται για 12 μήνες ή μέχρι να φτάσει το νέο σας μέλος στο επίπεδο του Manager.

 •  FLP Εκπαίδευση:
 • Η Σημασία μιας καλής εκπαίδευση δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Οι γνώσεις και οι ικανότητες που αναπτύσσουμε είναι απίστευτης σημασίας για την επιτυχία μας σαν Ανεξαρτητοί Συνεργάτες της FLP. Αυτός ο τομέας προσφέρει πρόσβαση στις βασικές περιοχές της εκπαίδευσης για νέους Συνεργάτες.

 • Ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας βρίσκεται εδώ: Eταιρικά Σεμινάρια, Εκπαιδευτικά Βίντεο που παρέχουν γνώσεις για τα προϊόντα, λεπτομερής εξήγηση για το Μarketing Plan και τα κίνητρα και οδηγίες βήμα βήμα για το Δικτυακό Marketing. Σας ενθαρρύνουμε να παρακολουθείτε τα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις της εταιρείας καθώς θα χρησιμοποποιήσετε αυτά τα εργαλεία με τον καλύτερο τρόπο που σας ταιριάζει σε εσάς.

 • Εάν μπορείτε να έχετε προσωπική συνάντηση με τους νέους Συνεργάτες που γράφονται στο δίκτυό σας, τότε ίσως να θέλετε να κάτσετε μαζί τους και χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που εμφανίζονται στον υπολογιστή να τις χρησιμοποιήσετε σαν πολύτιμη βοήθεια για την εκπαιδευτική σας ενότητα.

Παρακολουθήστε Δωρεάν

 • Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις της εταιρείας :
 • Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια παρουσίαση γνωριμίας με την Εταιρεία, εκπαιδευτικά σεμινάρια marketing και εκπαίδευσης για τα προϊόντα, αλλά και Success Day.

Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν μια πολύ σημαντική πηγή πληροφόρησης και δύναμης, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας υποστηρίξουν και να σας δώσουν τα εργαλεία που χρειάζεστε.


Κάθε τέτοια εκπαίδευση και εκδήλωση προσθέτει στο δυναμικό σας:

* Εκπαίδευση
 * Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας
 * Βελτίωση καθοριστικής σημασίας ικανοτήτων ηγεσίας
 * Επέκταση της ομάδας υποστήριξής σας
 * Επιτάχυνση της επιτυχίας σας

 • Μη χάνετε ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εν δράσει έναν ηγέτη  στην περιοχή σας. Είτε θέλετε να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για την επιχειρηματική ευκαιρία της Forever είτε έχετε ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσετε τη δική σας επιχείρηση, θα αποκομίσετε από αυτές τις εκδηλώσεις τις πληροφορίες και τη γνώση, καθώς & την έμπνευση που αναζητάτε.