Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Η ιστορία μας
Όλα τα όνειρα ξεκινάνε από κάπου
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ FOREVERΙδρύθηκε το 1978 στο Scottsdale της Αριζόνα, η Forever Living Products είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που παράγει και διανέμει εκατοντάδες προϊόντα υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη Βέρα σε όλο τον κόσμο Για πάνω από τρεις δεκαετίες, έχουμε αφιερωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο .
Με δέσμευση μας την ποιότητα και την καθαρότητα των προϊόντων μας, είμαστε ενθουσιασμένοι να βοηθούμε τον καθένα σ όλο τον κόσμο να αισθάνεται όμορφα.
Με έτος ίδρυσής της το 1978 και ξεκινώντας βασισμένη περισσότερο πάνω σε όνειρα και σκληρή εργασία, η Forever Living αποτελεί τώρα πια μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, με έδρα το Scotsssdale της Αριζόνας, που διαπραγματεύεται την παραγωγή και την πώληση δεκάδων προϊόντων υγείας και ομορφιάς. 
Άνθρωποι σαν εσάς διανέμουν αυτά τα αναζωογονητικά προϊόντα που σας παρέχουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση και να διασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον, έχοντας σαν βάση ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Με πάνω από 9,8 εκατομμύρια Συνεργάτες και σε πάνω από 155 χώρες, η Forever Living προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν υγιέστερο και έναν πλουσιότερο τρόπο ζωής. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ »Η ιστορία μας

Όλα τα όνειρα ξεκινάνε από κάπου
Ο Rex Maughan ένιωθε πως στη ζωή πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο από τον αγώνα για τη στήριξη της οικογένειας και την συνεχή πάλη ενάντια στην εξάντληση. Δύο πράγματα χρειαζόταν για να βελτιώσει δραστικά την ποιότητα ζωής του, καλύτερη υγεία και οικονομική ελευθερία.


Για χρόνια, ο Rex έψαχνε έναν τρόπο να αποκτήσει αυτά τα δύο, αλλά δεν ικανοποιείτο με οτιδήποτε και αν έβρισκε.  Έτσι, το 1978 προσκάλεσε 43 άτομα για να συμμετάσχουν στην πρώτη συνάντηση της Forever Living Products στο Tempe της Αριζόνας, όπου αποκάλυψε ένα προσαρμοσμένο επιχειρηματικό σχέδιο που θα πρόσφερε σε αυτόν και οποιονδήποτε άλλο, καλύτερη υγεία και οικονομική ελευθερία.


Ο Rex πρότεινε μια πολύ απλή επιχειρηματική ιδέα στους κοντινούς του συγγενείς και φίλους. Να προσφέρουν καταναλωτικά προϊόντα στο κοινό, τα οποία αποδεδειγμένα προάγουν την υγεία και την ευεξία, κάνοντάς το με ένα προσωπικό τρόπο. Αντί να ξοδέψουν μεγάλα ποσά στον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης, να προσφέρουν αυτά τα χρήματα σε οποιονδήποτε άνθρωπο είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα προϊόντα με την οικογένεια και τους φίλους του.


Απλή Επιχείρηση. Υψηλές Αξίες

Η αξία των προϊόντων μας και η απλότητα του επιχειρηματικού μας σχεδίου αποδεικνύει πως καθένας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του. Κάποιοι ξεκινούν σαν πελάτες που αναζητούν καλύτερα προϊόντα υγείας και στη συνέχεια δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, παρά να μοιραστούν τις υπέροχες εμπειρίες τους με τα προϊόντα. Άλλοι πάλι αναγνωρίζουν την επιχειρηματική ευκαιρία αμέσως και ξεκινούν μια επιτυχημένη επιχείρηση με βάση το σπίτι τους.


Με εκατομμύρια ανθρώπους σαν εσάς που έχουν τους ίδιους στόχους στη ζωή με εσάς – καλύτερη υγεία και οικονομική ελευθερία – η Forever Living Products είναι επιτυχημένη επειδή εκτιμά τα ίδια  πράγματα που εκτιμάτε και εσείς. Σας παρέχει τα εργαλεία για να αποκτήσετε τον έλεγχο και να ζήσετε τη ζωή που πάντα θέλατε.


Καθετοποίηση

Προς την Επιτυχία

Όταν ο Rex Maughan δημιούργησε την Forever Living Products, γνώριζε πως η επιτυχία της εταιρείας εξαρτιόταν κυρίως από δύο παράγοντες, την προσφορά προϊόντων ποιότητας σε λογικές τιμές και την παροχή μιας αξιόπιστης, επικερδούς επιχειρηματικής ευκαιρίας σε ανθρώπους όπως εσείς.


Από τη στιγμή που κάθε επιχείρηση στηρίζεται πάνω σε ένα δίκτυο προμηθευτών, παραγωγών και Συνεργατών, κάθε δυσκολία σε αυτή την αλυσίδα επηρεάζει το τελικό προϊόν. Εάν ένας προμηθευτής αύξανε τις τιμές του, η Forever Living θα αναγκαζόταν να αυξήσει τις τιμές της ή να υποφέρει από σημαντικές απώλειες.


Ο Rex γνώριζε πως η Forever Living δεν θα επιθυμούσε να βασίζεται πάνω σε τρίτους παράγοντες για να αποδώσουν το είδος της ποιότητας που απαιτούσε. Έτσι, η Forever Living διασφάλισε τις δικές της φυτείες αλόης, εγκαταστάσεις παραγωγής και συσκευασίας, καθώς και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, εξαλείφοντας την ανάγκη εξάρτησης από τρίτους παράγοντες.


Ποιότητα, Σε Κάθε Βήμα της Διαδρομής

Αυτή η σοφή στρατηγική προσφέρει στη Forever Living Products τη δυνατότητα να ελέγξει την ποιότητα και το κόστος σε όλη τη διαδικασία – ξεκινώντας με ακατέργαστα υλικά και ολοκληρώνοντας με τα προϊόντα που απολαμβάνετε. Η Forever Living είναι προστατευμένη από αστρονομικές τιμές και οικονομικούς αγώνες.


Είναι τελείως ανεξάρτητη.

Η Forever Living είναι μια σταθερή εταιρεία με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και κέρδους. Καμία άλλη επιχειρηματική ευκαιρία δεν είναι σαν αυτή.

Είναι επιτυχημένη.

Είναι σταθερή.

Είναι η μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που σας προσφέρει αξιοπιστία πέρα ως πέρα, η μοναδική επιχείρηση που διαφυλάσσει την επιτυχία σας σαν να ήταν δική της.


Επιχειρηματικό μοντέλο

Η Forever Living επιτέλους κάνει εφικτή τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα είστε αφεντικό του εαυτού σας, θα ελέγχετε το πρόγραμμα και το χρόνο σας. Θα απολαμβάνετε επιπλέον εισόδημα και θα είστε στο δρόμο για την οικονομική σας ελευθερία.


Η Forever Living με τα αποκλειστικά της προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά και την αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν εκατομμύρια ανθρώπων για περισσότερη υγεία και οικονομική ασφάλεια. Βγάζετε χρήματα, ενώ απλά μοιράζεστε αυτό το όνειρο με τους γύρω σας.


Τα πάντα γύρω από την επιχειρηματική ευκαιρία της Forever Living  σας βοηθούν να χτίσετε  μια στερεή, σταθερή επιχείρηση. Από τα αποκλειστικά μας καταναλώσιμα προϊόντα μέχρι τις τακτικές παρουσιάσεις της επιχειρηματικής ευκαιρίας, είστε έτοιμοι για την επιτυχία. Φέρτε το πάθος σας στο απλό και αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μας σχέδιο και θα ανακαλύψετε τον πλούτο και την ελευθερία που πάντα επιθυμούσατε.


 • Είναι τελείως ανεξάρτητη.
  Η Forever Living είναι μια σταθερή εταιρεία με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και κέρδους. Καμία άλλη επιχειρηματική ευκαιρία δεν είναι σαν αυτή.
  Είναι επιτυχημένη.

  Είναι σταθερή.

 • Είναι η μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που σας προσφέρει αξιοπιστία πέρα ως πέρα, η μοναδική επιχείρηση που διαφυλάσσει την επιτυχία σας σαν να ήταν δική της.
 • Περισσότερος Χρόνος Για Όσα Πραγματικά Αξίζουν
        
 • Η Forever Living επιτέλους κάνει εφικτή τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα είστε αφεντικό του εαυτού σας, θα ελέγχετε το πρόγραμμα και το χρόνο σας. Θα απολαμβάνετε επιπλέον εισόδημα και θα είστε στο δρόμο για την οικονομική σας ελευθερία.
 • Η Forever Living με τα αποκλειστικά της προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά και την αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν εκατομμύρια ανθρώπων για περισσότερη υγεία και οικονομική ασφάλεια. Βγάζετε χρήματα, ενώ απλά μοιράζεστε αυτό το όνειρο με τους γύρω σας.
 • Τα πάντα γύρω από την επιχειρηματική ευκαιρία της Forever Living  σας βοηθούν να χτίσετε  μια στερεή, σταθερή επιχείρηση. Από τα αποκλειστικά μας καταναλώσιμα προϊόντα μέχρι τις τακτικές παρουσιάσεις της επιχειρηματικής ευκαιρίας, είστε έτοιμοι για την επιτυχία. Φέρτε το πάθος σας στο απλό και αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μας σχέδιο και θα ανακαλύψετε τον πλούτο και την ελευθερία που πάντα επιθυμούσατε.