Όλα τα όνειρα ξεκινούν από κάπου !

Το 1978, ο Rex Maughan προσκάλεσε στενούς συγγενείς και φίλους στην πρώτη συνάντηση της Forever Living Products, στο Tempre της Αριζόνα, όπου τους παρουσίασε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο – να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα καθημερινής χρήσης στο κοινό. Προϊόντα που αποδεδειγμένα προάγουν την υγεία και την ευεξία και κάνουν τους ανθρώπους που τα δοκιμάζουν να τα συστήνουν και σε άλλους…

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ  ΣΤΟ BRAND
Χτίστε την εμπιστοσύνη Το να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των FBO και των πελατών είναι ζωτικής σημασίας και ισχυροποιεί τις σχέσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό πάντα να παρακολουθείτε τις παραγγελίες των πελατών και να επικοινωνείτε συχνά με τα μέλη της ομάδας κυρίως τους νέους σας. 

Μοιραστείτε τις γνώσεις σας και χτίστε τη φήμη της επιχείρησής σας και της Forever !


Να είστε συνεπείς !
Η συνέπεια δημιουργεί μια αίσθηση σταθερότητας, βοηθώντας τους πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς για τα προϊόντα και κατά συνέπεια με το brand.


Οι πελάτες έχουν προσδοκίες & δεν δέχονται πάντα ευπρόσδεκτα τις αλλαγές. Θα πρέπει να είστε κοντά τους προετοιμάζοντάς τους για όλες τις εξελίξεις, χρησιμοποιώντας όλα τα επιχειρηματικά εργαλεία που σας παρέχει η εταιρεία ή και αυτά που σχεδιάζετε εσείς κατόπιν έγκρισης από τα γραφεία μας. 


Ποιότητα Για τα προϊόντα μας διεξάγονται εκτεταμένοι έλεγχοι ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και των επιμέρους συστατικών που χρησιμοποιούμε στη σύσταση αυτών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες και ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, ώστε να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που προτείνετε ένα προϊόν.


Ωστόσο η ποιότητα αντικατοπτρίζεται όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι, αλλά και στον τρόπο που αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας.


Ένας FBO που επικεντρώνεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών εξελίσσει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του μέσω εκπαιδεύσεων, ακολουθεί τις συμβουλές της ομάδας και με αυτοπεποίθηση εκπροσωπεί το brand της Forever.


Οι αξίες μας:

Είμαστε περήφανοι για την Forever, μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει χτιστεί στις αξίες της γενναιοδωρίας και της συνέπειας χαρίζοντας ευεξία σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.


Αυτές αποτελούν το θεμέλιο λίθο της & είναι αυτές που έρχονται πρώτες στο μυαλό μας, όταν σκεφτόμαστε την Forever.
Σαρώστε με το QR Reader και δείτε το βίντεο του Rex που παρουσιάζει τις αξίες μας. 


Η γενναιοδωρία του Rex Maughan ξεκίνησε στην γενέτειρα του στην οποία αγόρασε ένα από τα παλιά κτήρια της Soda Springs, το ξενοδοχείο Enders, και το μετέτρεψε σε μουσείο σαν μικρό φόρο τιμής για την κοινότητα του.


https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Tourist-Resorts/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B73.jpg?attredirects=0

Στη συνέχεια, στα νησιά Σαμόα στον Ν. Ειρηνικό – όπου έχει τις φυτείες Αλόης Βέρα – θεμελίωσε το Μουσείο / Ίδρυμα Διαφύλαξης και Αποκατάστασης Robert Louis Stevenson, δείχνοντας έτσι σεβασμό στους Ιθαγενείς των νησιών και στη γη τους.


Επίσης συμβάλλει ενεργά στον αγώνα για την διάσωση των τροπικών δασών στα νησιά Σαμόα. Χάρη στις προσπάθειες του, πάνω από 30,000 στρέμματα έχουν προστατευτεί & ανακηρυχθεί δημόσια πάρκα.


Το Forever Courage Home,είναι ένα καταφύγιο για τα μέλη της οικογένειας των ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία στο κέντρο εγκαυμάτων της Αριζόνα.

Ένα σοβαρό έγκαυμα ή τραύμα μπορεί να απαιτήσει παραμονή σε νοσοκομείο για μια εβδομάδα η για πολλούς μήνες.


Το forever Courage Home,είναι ένα καταφύγιο για τα μέλη της οικογένειας των ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία στο κέντρο εγκαυμάτων της Αριζόνα.Ένα σοβαρό έγκαυμα ή τραύμα μπορεί να απαιτήσει παραμονή σε νοσοκομείο για μια εβδομάδα η για πολλούς μήνες


Τα μέλη της οικογένειας συχνά δεν μπορούν να μείνουν κοντά στον ασθενή διότι δεν μπορούν να πληρώσουν επιπλέον χρήματα για να εξασφαλίσουν προσωρινή κατοικία. Επιπλέον ,το Forever Courage Home μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ασθενείς όταν πρέπει να επιστρέψουν για τις προσθετές χειρουργικές επεμβάσεις και άλλη θεραπεία !

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Tourist-Resorts/rr.jpg?attredirects=0