Συνήθεις ερωτήσεις & απαντήσεις

Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις. Φυσικά για οποιαδήποτε επιπλέον απορία σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

  • Δεν χρειάζεται να κάνετε κάθε μήνα παραγγελία για να ισχύει η έκπτωση σας. 
  • Και μάλιστα χωρείς μεταφορικά αν είστε μακριά από τα καταστήματα μας σαν μέλος .  
  • Πελάτης. Αν θέλετε να γνωρίσετε τα προϊόντα μπορείτε να τα αγοράζετε στην τιμή λιανικής.

Απάντηση:Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 2 διαφορετικούς τρόπους:

Απάντηση: Μπορείτε να γίνετε μέλος της Forever επικοινωνώντας μαζί μας .

Απάντηση: Μόνο αν είσαι εγγεγραμμένος σαν συνεργάτης στη συγκεκριμένη χώρα. Προϊόντα αποστέλλονται μόνο εντός της χώρας από όπου παραγγείλατε. 

Απάντηση: Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Παρακαλώ σημειώστε ότι οποιοσδήποτε ιατρικός ισχυρισμός που συγχέεται με τα προϊόντα, αποτελεί παραβίαση της Πολιτικής της Εταιρείας.

Απάντηση: Εμείς εγγυόμαστε ότι κάθε παραγγελία που κάνετε με την Forever είναι 100% ασφαλής. 

Απάντηση: Πιέστε για να δείτε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να παραγγείλετε. 

Απάντηση: Οι σφραγίδες έγκρισης Kosher και Islamic σημαίνουν ότι τα προϊόντα μας υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις που έχουν ορισθεί από την Εβραϊκή και Ισλαμική κοινότητα. 

Απάντηση: Η αξία ενός CC είναι 155,15€ στη Χονδρική τιμή των προϊόντων χωρίς ΦΠΑ. Τα έντυπα της Εταιρείας δεν έχουν αξία CC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Απάντηση: Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής, μετά την πρώτη παραγγελία σας, θα λάβετε δώρο το Aloe Start Pack με τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας. Φυσικά θα έχετε πρόσβαση σε On line εκπαιδευτικό υλικό, σε LIVE σεμινάρια στο κανάλι μας στο Internet, δωρεάν είσοδο κάθε εβδομάδα για εκπαίδευση στα κεντρικά γραφεία μας και μια πρόσκληση για 2 άτομα ΔΩΡΟ για το πανελλαδικό συνέδριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Απάντηση: Με την FOREVER μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως μέλος με 3 τρόπους:
Παραγγέλνοντας προϊόντα
 με προνομιακή τιμή και μεταπωλώντας στους πελάτες σας στην τιμή του καταλόγου. Εγγράφοντας μέλη για να αγοράζουν τα προϊόντα τους με έκπτωση όπου εσείς θα κερδίζετε προμήθεια από την παραγγελία τους. Εγγράφοντας συνεργάτες για να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα για να απολαμβάνετε μεγαλύτερες προμήθειες. 

Aπάντηση: Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση, ούτε συνδρομή για να γίνετε μέλος της FOREVER. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα προϊόντα που αγοράζετε σε τιμές μέλους με μια μικρή χρέωση – έως 6,30€ – για τα μεταφορικά (η πρώτη παραγγελία έχει δώρο τα μεταφορικά).

Aπάντηση: Όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε παραγγελίες κάθε μήνα για να είστε μέλος. Μπορείτε να παραγγέλνετε προϊόντα όποτε εσείς τα χρειάζεστε, ακόμη και μια φορά τον χρόνο ή και αργότερα.

Aπάντηση: Όχι, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πώληση προϊόντων από μέρους σας. Μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα μόνο για προσωπική σας χρήση. Αν παρ’ όλα αυτά αποφασίσετε να πουλήσετε προϊόντα τότε μπορείτε να κερδίσετε το δικαίωμα να αγοράζετε τα προϊόντα με μεγαλύτερη έκπτωση και να έχετε και επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Aπάντηση: Ναι, μπορείτε όποτε και, αν εσείς θέλετε. 

Aπάντηση: Ναι, μπορείτε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ίσως θελήσετε να μιλήσετε με το υπεύθυνο άτομο για εσάς ώστε να σας δώσει συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα. 

Aπάντηση: Ελπίζουμε ότι θα μείνετε τόσο ευχαριστημένος/η με τα προϊόντα μας που θα θέλετε πάντα να έχετε κωδικό. Αλλά αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη, μπορείτε με ένα απλό τηλέφωνο να ζητήσετε την διαγραφή σας.

Απάντηση: Όλα μας τα προϊόντα έχουν 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένος/η από το προϊόν που επιλέξατε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός των 30 ημερών από την ημερομηνία της απόδειξης σας για να σας βοηθήσουμε στην αλλαγή ή στην αποζημίωση σας. Για να μπορέσουμε να κάνουμε την αλλαγή ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας θα χρειαστεί να μας στείλετε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε μαζί με την απόδειξη (η χρέωση για τα μεταφορικά είναι δική σας) και εμείς θα τακτοποιήσουμε το ζήτημα..