Τρόποι αγοράς των αγαπημένων σας προϊόντων Aloe vera σε λιανική τιμή +

Τρόποι παραγγελίας σε λιανική τιμή τηλεφωνικά:
Αν επιθυμείτε να αγοράσετε απλά ένα ή περισσότερα προϊόντα στη λιανική & δεν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος για καλύτερες προνομιακές τιμές, μελετήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Για την διευκόλυνσή &την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


Με αντικαταβολή (μετρητά) Αντικαταβολή είναι μια οικονομική συναλλαγή όπου η πληρωμή των παραγγελθέντων

προϊόντων γίνεται κατά τη στιγμή της παράδοσης τους!!(Τώρα δωρεάν τα έξοδα αποστολής για αγορές πάνω από 28 €)

  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας.

  • Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν η πληρωμή σας επιβεβαιωθεί.


  • Άμεση αποστολή των προϊόντων!
    Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες με αντικαταβολή με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier.

      Δείτε &αυτό σας συμφέρει Kάντε το μια φορά !!
1 . Αποκτήστε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη &αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Aloe Vera σε καλύτερες προνομιακές           τιμές -5% για πάντα. Δωρεάν εγγραφή ελάχιστες παραγγελιές 55 €

+2.Δείτε & αυτό σας συμφέρει Kάντε το μια φορά.

Σε περίπτωση που γίνουν αγορές στον προσωπικό κωδικό αξίας 485 € άμεσα ή Προσθετικά το ποσό αυτό μέσα σε δύο οποιουδήποτε  συνεχόμενους μήνες(μία φορά στη ζωή μας),ο πελάτης Χονδρικής γίνεται πελάτης Υπέρ Χονδρικής & έχει δικαίωμα να διεκδικεί από εκεί & πέρα μια ζωή ( ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ) με προνομιακή τιμή μεγαλύτερη δηλαδή -30 %.