💗Με Τηλεφωνικές παραγγελίες Δωρεάν Μεταφορικά άνω 28€⭐️Ρωτήστε μας!!
Επικοινωνήστε μαζί μας!! ☎️: 2310 606071 ☎️ : 6955 099 914 / Viber.
👉 θέλετε Καλύτερες προνομιακές τιμές? Ρωτήστε μας!!
Κάντε της παραγγελίες σας τηλεφωνικά χωρίς επιπλέον κόστος!**Ρωτήστε μας !!!
🤩Κάντε της παραγγελίες σας τηλεφωνικά χωρίς επιπλέον κόστος!💗Ρωτήστε μας!!
⭐️Επικοινωνήστε μαζί μας!☎️: 2310606071 / ☎️ : 6955 099 914 / Viber.⭐️
📌 Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για της προσφορές!!
📌 Η προσφορές 4+1 για τον χυμό Freedom® ισχύουν μόνο τηλεφωνικά !! Ρωτήστε μας!!
👉Εσείς ακόμα αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε λιανικές τιμές?? Ρωτήστε μας!!
⭐️Επικοινωνήστε μαζί μας!! ☎️: 00357 96392482 / ☎️ : 6955 099 914 / Viber.⭐️
Click Here
Previous slide
Next slide
FAQ

Συνήθεις ερωτήσεις & απαντήσεις

Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις!

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάθε μήνα παραγγελία για να ισχύει η έκπτωση σας.

Και μάλιστα χωρείς μεταφορικά αν είστε μακριά από τα καταστήματα μας σαν μέλος .

Πελάτης. Αν θέλετε να γνωρίσετε τα προϊόντα μπορείτε να τα αγοράζετε στην τιμή λιανικής.

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 2 διαφορετικούς τρόπους:

Μπορείτε να γίνετε μέλος της Forever επικοινωνώντας μαζί μας.

Μόνο αν είσαι εγγεγραμμένος σαν συνεργάτης στη συγκεκριμένη χώρα. Προϊόντα αποστέλλονται μόνο εντός της χώρας από όπου παραγγείλατε.

Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Παρακαλώ σημειώστε ότι οποιοσδήποτε ιατρικός ισχυρισμός που συγχέεται με τα προϊόντα, αποτελεί παραβίαση της Πολιτικής της Εταιρείας.

Εμείς εγγυόμαστε ότι κάθε παραγγελία που κάνετε με την Forever είναι 100% ασφαλής.

Πιέστε για να δείτε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να παραγγείλετε.

Οι σφραγίδες έγκρισης Kosher & Islamic σημαίνουν ότι τα προϊόντα μας υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις που έχουν ορισθεί από την Εβραϊκή & Ισλαμική κοινότητα.

Η αξία ενός CC είναι 155,15€ στη Χονδρική τιμή των προϊόντων χωρίς ΦΠΑ.
Τα έντυπα της Εταιρείας δεν έχουν αξία CC.

Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής, μετά την πρώτη παραγγελία σας, θα λάβετε δώρο το Aloe Start Pack με τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας. Φυσικά θα έχετε πρόσβαση σε On line εκπαιδευτικό υλικό, σε LIVE σεμινάρια στο κανάλι μας στο Internet, δωρεάν είσοδο κάθε εβδομάδα για εκπαίδευση στα κεντρικά γραφεία μας και μια πρόσκληση για 2 άτομα ΔΩΡΟ για το πανελλαδικό συνέδριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με την FOREVER μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως μέλος με 3 τρόπους:
Παραγγέλνοντας προϊόντα με προνομιακή τιμή και μεταπωλώντας στους πελάτες σας στην τιμή του καταλόγου. Εγγράφοντας μέλη για να αγοράζουν τα προϊόντα τους με έκπτωση όπου εσείς θα κερδίζετε προμήθεια από την παραγγελία τους. Εγγράφοντας συνεργάτες για να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα για να απολαμβάνετε μεγαλύτερες προμήθειες.

Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση, ούτε συνδρομή για να γίνετε μέλος της FOREVER. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα προϊόντα που αγοράζετε σε τιμές μέλους με μια μικρή χρέωση – έως 6,30€ – για τα μεταφορικά (η πρώτη παραγγελία έχει δώρο τα μεταφορικά).

Όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε παραγγελίες κάθε μήνα για να είστε μέλος. Μπορείτε να παραγγέλνετε προϊόντα όποτε εσείς τα χρειάζεστε, ακόμη και μια φορά τον χρόνο ή και αργότερα.

Όχι, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πώληση προϊόντων από μέρους σας. Μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα μόνο για προσωπική σας χρήση. Αν παρ’ όλα αυτά αποφασίσετε να πουλήσετε προϊόντα τότε μπορείτε να κερδίσετε το δικαίωμα να αγοράζετε τα προϊόντα με μεγαλύτερη έκπτωση και να έχετε και επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Ναι, μπορείτε όποτε και, αν εσείς θέλετε.

Ναι, μπορείτε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ίσως θελήσετε να μιλήσετε με το υπεύθυνο άτομο για εσάς ώστε να σας δώσει συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε τόσο ευχαριστημένος/η με τα προϊόντα μας που θα θέλετε πάντα να έχετε κωδικό. Αλλά αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη, μπορείτε με ένα απλό τηλέφωνο να ζητήσετε την διαγραφή σας.

Όλα μας τα προϊόντα έχουν 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένος/η από το προϊόν που επιλέξατε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός των 30 ημερών από την ημερομηνία της απόδειξης σας για να σας βοηθήσουμε στην αλλαγή ή στην αποζημίωση σας. Για να μπορέσουμε να κάνουμε την αλλαγή ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας θα χρειαστεί να μας στείλετε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε μαζί με την απόδειξη (η χρέωση για τα μεταφορικά είναι δική σας) και εμείς θα τακτοποιήσουμε το ζήτημα..

error: ( Προσοχή) *Το περιεχόμενο προστατεύεται* Μην Το κάνεις αυτό !!! Το site υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα !!